17-vjeçarja aborton një fëmijë me deformime: Më përdhunoi babai.. |VIDEO|

Ne lindje te shqiprise ka ndodhur dicka qe nuk ndodhe zakonishte. Babai ka lene shtatzene vajzen e tije, por ajo ka lindur e deformuar dhe ka abortuar.. Edhe sa here do ndodhin kesi lloj gjerash tek ne shqipetaret, a nuk eshte e dhimbshme kjo? A aq te pa cipe jemi ne qe bejme kesi far lloj skandalesh? Mjere per ne kur do vdesim se cfar na pret.. Vertet e trishte eshte kjo… per nje shoqeri, pe brezat e ri. Per te par videon kliko me poshte.