Origjinale

“UFO”-t dhurojnë spektakël mbi Elbasan (Video)

UFO­-t dhurojnë spektakël mbi Elbasan. Ngjarja e pazakontë ka ndodhur afër orës 21.45 të mesnatës së kaluar dhe është filmuar nga një vajzë e qytetit të Elbasanit, transmeton infoelbasani.al. “Përshëndetje infoelbasani.al. Desha t’ju tregoj një nga eksperiencat më të çuditshme të jetës sime. Mbrëmë rreth mesnatës po qëndroja në dritare. …

Lexo më tepër »

Zbulimi interesant, ja çfarë tregon emri për personalitetin tuaj

Numrat në jetën tonë, si dhe shenjat astrologjike, ofrojnë indikacione për personalitetin e njeriut. Ky artikull bën fjalë për domethëniet e emrave sipas astrologjisë.Emri juaj ka domethënie më të madhe sesa që mendoni, prindërit me zgjedhjen e emrit të fëmijës pa vetëdije ndikojnë në kualitetin e jetës së tij. “Rrezatimi” …

Lexo më tepër »