Origjinale

Befasuese…7 shenjat që tregojnë se ëngjëlli juaj mbrojtës është shumë afër jush!

Engjëjt janë qenie shpirtërore, të cilat na udhëheqin, (sipas bestytnive). Megjithëse ato kanë një frekuencë shumë të ndryshme në krahasim me njerëzit, udhëzimi i tyre vjen në formën e mesazheve të kanalizuara, ëndrrave dhe drejtpërdrejtë. Prandaj, ka shumë shenja që na tregojnë se engjëjt janë rreth nesh dhe po përpiqen …

Lexo më tepër »