Origjinale – Page 20 – Origjinale

Origjinale

Hudhra, si ta përdorim në sëmundjet e aparatit urinar (dhe kundër gurëve)

Hudhra dhe gatesat e saj përmbajnë lëndë me veprim diuretik që shtojnë prodhimin dhe eliminimin e urinës dhe së bashku më të edhe të lëndëve të tjera të dëmshme, helmuese e toksike që prodhohen në organizëm nga të gjitha proceset metabolike jetësore të organizmit të njeriut. Gatesat e hudhrës rekomandohen …

Lexo më tepër »

Shikoni si manovron me ekskavator ky katërvjeçar (Video)

Disa fëmijë thjesht ëndërrojnë të punojnë në ndërtimtari dhe frymëzohen nga personazhi i filmit të animuar “Bob ndërtuesi”, derisa tjerët preferojnë të gërmojnë si ky djalosh nga Kina.Ky fëmijë është parë duke manovruar me ekskavator me një precizitet të paparë, derisa banorët e provincës Hubei në Kinë janë të mahnitur …

Lexo më tepër »