Origjinale – Page 4 – Origjinale

Origjinale

Ju të gjithë e keni përdorur gabim dollapin poshtë furrës, do të mahniteni për çka shërben

Shumica nga ne në atë dollap kryesisht lëmë gjërat e nevojshme, siç janë letrat e kuzhinës, foliet dhe mjete të tilla, shkruan revista Kosovarja. Por a i keni bërë ndonjëherë vetes pyetjen se çfarë shërben ai dollap ?! Dollapi poshtë furrës elektrike, ndryshe quhet “dollap I nxehtë” me që shërben …

Lexo më tepër »
error: