Ballina / Origjinale (faqe 5)

Origjinale

Burri vendos kamerë në dhomën e fëmijëve, ajo çfarë bënë bashkëshortja e tij e shokon! (Video)

Një burrë ka vendosur kamerë në dhomën e fëmijëve të tij, në mënyrë që t’i kishte nën kontrollë. Është bashkëshortja e tij ajo e cila kishte ndenjur dy orë të plota derisa kishte vënë fëmijët në gjumë, transmeton Indeksonline. Megjithatë, pas gjithë kësaj ‘lufte’ për gjumë, gruaja në fjalë është …

Lexo më tepër »

Ushtrim i çuditshëm: Vetëm një minutë ushtrim i këtillë bën mrekullira (Video)

Nëse nuk na besoni neve, besoni japonezëve dhe fillojani menjëherë. Nuk ju kushton asgjë. Këto ditë të gjithë e teprojmë me ushqimin, mirëpo japonezët kanë zgjidhje për këtë, transmeton Telegrafi. Ky ushtrim i çuditshëm zgjat vetëm një minutë, mirëpo ju sjell sërish barkun e dëshiruar të rrafshët. Ushtrimet sot duken …

Lexo më tepër »
error: