Butrint Imeri do të bëhet një baba i mrekullueshëm

Këngëtari Butrint Imeri është njëri ndër këngëtarët shqiptar që ka arritur suksese me muzikë.

Por ai është edhe njëri ndër meshkujt më të kërkuar nga femrat dhe kjo është dëshmuar.

Butrinti e ka pasur një lidhje të dështuar prej të cilës është ndarë i zhgënjyer dhe sot ende nuk ka deklaruar nëse dikush ia ka rrëmbyer sërish zemrën.

E kushdo që do ta ketë fat atë një gjë është e sigurtë, se Butrinti do të bëhet një baba i mrekullueshëm pasi fotografia e fundit e publikuar në Instagram e thotë këtë.

Në foton në fjalë ai shihet me një foshnje në duar dhe i shkon shumë mirë atës