Çanta e shtrenjtë e Zanfina Ismailit

Këto ditë Zanfina Ismaili e ka publikuar një fotografi në Instagram, në të cilën ka pozuar me fustan të zi të shkurtër.

Mirëpo, më shumë vëmendje ka tërhequr çanta, të cilën këngëtarja e ka shoqëruar me veshjen e saj në këtë pozë.

Sipas faqes Whattheywearin që merret me brendet dhe çmimet e gjësendeve të yjeve të njohura, është fjala për një çantë Louis Vuitton të koleksionit Victoire Bag.


Në postimin e kësaj faqeje shkruan se çmimi i kësaj çante është 1.850 euro.

Ndërkaq, në faqen zyrtare të Louis Vuitton për SHBA, shkruan se çmimi i kësaj çante është paksa më i shtrenjtë, 2.550 dollarë (2.078 euro).