Argëtim – Origjinale

Argëtim

Do ta heqësh stressin, provo të zgjidhësh gjëegjëzën e Ajnshtajnit – është logjike (VIDEO)

Gjëegjëza e Ajnshtajnit që u zgjidh vetëm nga 2% e njerëzve Gjëegjëza e mëposhtme thuhet se është shkruar nga Albert Ajnshtajni kur ishte fëmijë. Ajo i atribuohet edhe Lewis Carrolit, edhe pse nuk ka evidencë për asnjërin si krijues të saj. E njohur si “Gjëegjëza e Ajnshtajnit” thuhet se mund …

Lexo më tepër »

Betejë vdekjeprurëse ndërmjet një balene vrasëse dhe një peshkaqeni të bardh gjigant (Foto/Video)

Shikuesit janë habitur me këto pamje kur e kanë parë një balenë vrastare që vjen ballë për ballë me një peshkaqenë të madh të bardhë në një betejë vdekjeprurëse. E gjitha kjo ndodhur krejtësisht nën sytë e vëzhguesve të cilët ndodheshin afër tyre me anije. Kjo betejë ndërmjet dy grabitqarëve …

Lexo më tepër »
error: