Argëtim

Fotini i mbyll sytë Danielit, por bashkëshortja e surprizon në mënyrën më të keqe. Reagimi nuk do koment (Video)

Daniel dhe Fotini po kalojnë pushime pranë njëri-tjetrit dhe në rrjete social janë shfaqur shumë të lumtur. Mirëpo, Foti, i ka punuar një “reng” Danjelit. Ajo i ka mbyllur sytë, duke i thënë se do i bëjë një surpizë. E ka drejtuar nga pishina dhe pastaj e ka shtyrë brenda …

Lexo më tepër »

U ulet meshkujve në prehër për t’i testuar, reagimi i të fundit është më i “veçanti” nga të gjithë (Video)

​Lojërat në rrjetet sociale s’kanë fund. Çdo ditë shohim kamera të fshehta dhe “kurthe” për të testuar partnerët dhe shoqërinë në tërësi me eksperimente të ndryshme. Mirëpo, ideja kësaj radhe ka qenë ajo se si do të reagojnë meshkujt nëse një femër u ulet në prehër. Vajza shkon t’u ulet …

Lexo më tepër »

Luanesha tenton të sulmojë hipopotamin, i ndodh ajo që nuk pritej (VIDEO)

Video e mëposhtme tregon se si funksionon ligji i mbijetësës për kafshët. Pamjet tregojnë momentin kur një luaneshë tenton të sulmojë një hipopotam. Kundërpërgjigja është vërtetë e ashpër. Hipopotami qendron i shtrirë në terezinë e tij por kthehet sapo pikas luaneshën nga pas. Pasi ngrihet hipopotami e kam me nofulla …

Lexo më tepër »