Argëtim

Ndalohet nga policia. Të jeni të bindur, nuk keni parë kurrë një person më “high” se kaq (Video)

Kjo video e pabesueshme dhe tronditëse është regjistruar nga kamerat portative të një patrulle policie në një qytet rus. Oficeri i policisë ndalon një të ri, i cili ngiste mjatin e tij në mënyrë krejt anormale. Pasi ai ia doli të parkojë një njëfarë mënyre, pati këtë komunikim me oficerin: …

Lexo më tepër »