Argëtim

Luanesha tenton të sulmojë hipopotamin, i ndodh ajo që nuk pritej (VIDEO)

Video e mëposhtme tregon se si funksionon ligji i mbijetësës për kafshët. Pamjet tregojnë momentin kur një luaneshë tenton të sulmojë një hipopotam. Kundërpërgjigja është vërtetë e ashpër. Hipopotami qendron i shtrirë në terezinë e tij por kthehet sapo pikas luaneshën nga pas. Pasi ngrihet hipopotami e kam me nofulla …

Lexo më tepër »

1 në 100 persona mund të zbulojnë imazhin e dytë që fshihet brenda kësaj fotoje, po ju?

Në qoftë se jeni lodhur duke bërë çdo ditë të njëjtat gjëra, si për shembull të shkoni në plazh, të shikoni telenovela apo të përhumbeni duke lexuar histori rozë në Facebook, ndoshta është momenti të ngacmojmë trurin tuaj nëpërmjet një testi të thjeshtë. Nuk duhet të shqetësoheni duke menduar se …

Lexo më tepër »

Testojeni inteligjencën tuaj: A mund ta zbuloni cila kuti mbushet e para? Do të befasoheni me rezultatin!

Lëngu do të rritet deri në lartësinë e daljes dhe kjo rrjedhje e lëngut është e pavarur nga forma dhe madhësia e objektit (neglizhimi i efektit kapilar). Pas arritjes së lartësisë së daljes, ajo do të fillojë të rrjedhë në një enë tjetër. Nëse marrim parasysh ekziston se një vrimë …

Lexo më tepër »