Argëtim – Page 30 – Origjinale

Argëtim

Harroni radiatorët norvegjezë, tjegullat suedeze janë e ardhme dhe kursim për shtëpinë tuaj

Kompania suedeze “Solar Tech” ka zhvilluar një sistem unik për ngrohjen e shtëpisë i cili përbëhet nga tjegullat e pullazeve të punuara nga xhami i zakonshëm transparent. Pllakat fenomenale i japin kulmit pamje shumë të bukur, transmeton Telegrafi. Ajo që i bën aq të veçantë dhe i veçon në treg …

Lexo më tepër »

Teknologjia e “cmendur” që do të zvogëloj dukshëm numrin e puntorëve në shtetet europjane

Robotët që mund të palosin gjashtë herë më shumë tulla në mur sesa një punëtor i ndërtimtarisë, pritet t’ua rrezikojnë vendin e punës mijëra punëtorëve në industrinë e ndërtimtarisë. Një kompani robotike me seli në New York, ka zhvilluar një robot të quajtur SAM që mund të palos tre mijë …

Lexo më tepër »
error: