Argëtim – Page 4 – Origjinale

Argëtim

Qytetarët kosovar nuk ia kanë idenë ç’është “Eurovisioni”, propozojnë Albin Kurtin (Video)

Rubrika VoxPop kësaj jave kishte për qëllim të merrte mendimet e qytetarëve rreth asaj se kush duhet ta përfaqësojë Kosovën në Eurovision. Meqenëse është folur se nga viti i ardhshëm ka mundësi që edhe shteti ynë t’i bashkohet këtij festivali, ne pyetëm qytetarët se kush është këngëtari ideal për të …

Lexo më tepër »

Maturantja nga Prishtina bëri atë që nuk e kishte bërë askush më parë.Mahnit me fustanin e saj

Ardita Krasniqi, maturantja e në Shkollën e Mesme “28 Nëntori”-Prishtinë, drejtimi pikturë në mbrëmjen e maturës u dallua për fustanin e veçantë. Në fustanin e saj ajo pikturoi portretet e shokëve e shoqeve të klasës, bashkë me kujdestaren e tyre.“Ideja ka qenë e imja dhe e kujdestares Valbona Gashi dhe …

Lexo më tepër »
error: