Jetë dhe Stil – Page 10 – Origjinale

Jetë dhe Stil

MESHKUJ, KUJDES: Biondet janë mjeshtre të gënjeshtrave!

Posaçërisht gënjejnë lidhur me marrëdhënien me ish-partnerin, si edhe për numrin e partnerëve seksualë të cilët i kanë pasur. Djelmosha, ruajuni nga biondet! Do t’ju gënjejnë sapo të hapin gojën! – transmeton Telegrafi. Shkenca ka treguar që femrat dëshirojnë të gënjejnë. Dorën në zemër, vetëm herë pas here dhe vetëm …

Lexo më tepër »

Ky është propozimi për martesë më i bukur nga një mashkull shqiptar (Video)

Në këtë periudhë kur temperaturat janë shumë të ulëta, përveç acarit e ngrirjes, sigurisht gjëja më e bukur janë skitë nëpër borë, prandaj shumë njerëz zgjedhin që pushimet dimërore t’i kalojnë në resorte skish. Por Sonilës, vajzës së videos së mëposhtme kurrë nuk do t’ia merrte mendja një dalje për …

Lexo më tepër »