Jetë dhe Stil

Femrat e këtij fshati në Kinë kanë pushtuar rrjetet sociale (FOTO)

Këto femra fshati nga Kina mund t’i mposhtin edhe modelet e Victoria’s Secret. Çfarë mendoni kur dikush ju thotë të imagjinoni një ‘vajzë fshati’? Varësisht nga vendi apo shteti ku ndodheni, sigurisht do të keni imagjinata të ndryshme. Por çfarëdo që të imagjinoni, një gjë mund të thuhet sigurt, fotografitë …

Lexo më tepër »

E pyet sa kushton një bluzë, vajza lemeritet nga përgjigja që i kthen dyqani online (Foto)

Gjithnjë në Shqipëri shohim ato lajmërimet “50% zbritje”, “Likuidim total” apo “Gjithçka 600 lekë” dhe mendon me veten të hysh njëherë në dyqan se nuk i dihet dhe pasi hyn kupton që sapo re në karrem. Mbase Shqipëria është i vetmi vend ku zakonisht uljet e çmimeve janë fiktive dhe …

Lexo më tepër »

Djali nga Kosova: Më ndihmoni ta gjej dhe ta takoj këtë vajzë që e pash tek Meda në Ulqin

Njoftimi i çifteve përmes formes elektronike të njoftimeve duket se po bëhet trend. Janë shpeshtuar rastet kur djemtë dhe vajzat po i kërkojnë ‘simaptitë’ e tyre përmes njoftimeve të dërguara në faqe të ndryshme, shkruan Gazeta NewBorn. Raste të tilla u publikuan në medja që tri ditë rresht. E një …

Lexo më tepër »