Jetë dhe Stil – Page 20 – Origjinale

Jetë dhe Stil

Faktet rreth kuletës, bëni kujdes me këto gjëra dhe do të keni gjithmonë para

Një pjesë e madhe e popullatës ankohet për gjendjen financiare, ky po që është një fakt i cili ndikon shumë edhe në disponimin e njeriut, shkruan revista Kosovarja.Por, sipas shumë mitologjive, ekzistojnë disa truqe të cilat bëjnë që kuleta juaj të mbushet.Nëse keni dëgjuar se është mirë që kuletën t;ua …

Lexo më tepër »

Sekreti për flokë të përsosur? Balsami para shampos!

Një trend i ri, i quajtur “përmbysja e larjes së flokëve”, përbën një metodë revolucionare në mënyrën sesi duken flokët, pa nevojën e përdorimit të produkteve të shtrenjta profesionale. Çfarë duhet bërë? E thjeshtë: përdoret balsami, pastaj shampoja. Arsyeja? Teoria thotë se nuk ka rëndësi sa mirë shpëlahen flokët pas …

Lexo më tepër »
error: