Jetë dhe Stil

Këta binjakë nuk ishin në dijeni që kanë dalur nga mitra, ja reagimi i tyre (VIDEO)

Ata tashmë janë të lindur, por nuk janë në dijeni. Një video unike e incizuar gjatë momentit kur binjakët po bënin dush, po ofron një vështrim të mahnitshëm në atë se si jeta ishte për binjakët në mitër, të cilët përqafoheshin vazhdimisht, transmeton Gazeta Shneta. Të sapolindurit ngjiten me njëri-tjetrin …

Lexo më tepër »

As gjoksi, as këmbët, ja çfarë kërkojnë meshkujt tek një femër

Një studim i fundit ka dalë në përfundimin se meshkujt më shumë se gjithçka tek një femër kërkojnë inteligjencën. David Bainbridge, autor i studimit në Universitetin e Cambridge ka dalë në përfundimin se inteligjenca është tipari më joshës tek një femër, dhe meshkujt të cilët kërkojnë partnere afatgjatë, e duan …

Lexo më tepër »