Jetë dhe Stil – Page 3 – Origjinale

Jetë dhe Stil

Maturantët shqiptar e teprojnë, shkojnë në mbrëmjen e maturës me ekskavator (VIDEO)

Maturantët e Gjimnazit të Vushtrrisë dje kanë festuar mbrëmjen e maturës duke shënuar përfundimin e ciklit të tyre të studimeve në gjimnaz. Shumë prej maturantëve ishin përgatitur për mbrëmjen e fundit të gjimnazit deri në detajet e fundit. Veshjet e tyre elegante i karakterizonin pothuajse të gjithë të rinjtë e …

Lexo më tepër »
error: