Jetë dhe Stil – Page 4 – Origjinale

Jetë dhe Stil

5 problemet shëndetësore që mund t’i kuptoni nga ngjyra e buzëve

Mjekësia popullore në Lindje ka një interpretim shumë interesant të gjendjes shëndetësore sipas ngjyrës së buzëve tuaja. Shikoni në pasqyrë dhe kuptoni se çfarë ju porosit organizmi juaj. Buzët, natyrshëm, duhet të jenë me ngjyrë rozë deri në rozë të errët, ndërsa të gjitha nuancat e tjera tregojnë për disa …

Lexo më tepër »

Zbuloni nëse personi që keni në krah është psikopat emocional. Ai ka një nga këto 5 shenja

Një psikopat është një person i cili mund të duket normal në pamjen e jashtme, por në brendësi nuk ka ndërgjegje dhe ndjeshmëri. Për shkak të këtij çrregullimi psikologjik, ai është në gjendje të manipulojë lehtësisht njerëzit e tjerë, në përputhje me axhendën e tij. Sipas “Life coach code”, ndërsa …

Lexo më tepër »
error: