Jetë dhe Stil – Page 5 – Origjinale

Jetë dhe Stil

Ishte e pakënaqur me hundën e saj: E ndryshoi pa ndihmën e operimit!

zgjat 5 minuta, dhe pas procedurës, për dallim me kirurgjinë klasike estetike, këtu nuk është i nevojshëm shërimi apo rehabilitimi. Korrigjimi i hundës është një nga korrigjimet më të zakonshme estetike si tek femrat ashtu edhe tek meshkujt, ndërsa ky lloj revolucioni në këtë procedure është shpikur nga kirurgu plastik …

Lexo më tepër »

Shenjat që tregojnë se jeni më inteligjentë se të tjerët

Shumica prej jush nuk jeni të vetëdijshëm për mençurinë tuaj, andaj edhe nuk e shfrytëzoni në mënyrën e drejtë. Është koha që të bindeni… Kur flitet mbi inteligjencën, njerëzve u shkon mendja menjëherë te IQ-ja. Hulumtimet afatgjata kanë konstatuar që koeficienti i inteligjencës formohet në fëmijërinë e hershme. Megjithatë, kjo …

Lexo më tepër »