Kuriozitete

Lë dashnoren e tij shtatzënë dhe “e dërgon” në vendlindje për të shmangur skandalin. 9 muaj më vonë, një kartolinë e çuditshme mbërrin! Burri e lexon dhe …

Duke pasur parasysh se situata që ne jemi gati t’ju themi nuk është më e bukura, dhe me gjithë respektin e duhur ndaj njerëzve që vuajnë çdo ditë për shkak të këtyre gjërave, ne duam të bëjmë pak shaka dhe të tregojmë një histori që duket më shumë si një …

Lexo më tepër »

Pastrimi i mushkërive në mënyrë natyrale për funksion më të mirë

Mushkëritë luajnë rol të rëndësishëm në trupin tonë pasi që janë përgjegjëse për furnizimin me oksigjen dhe largimin e dyoksidit të karbonit. Dhe, duke marrë parasysh që ato janë vazhdimisht duke punuar, është detyrë e jona të sigurohemi se mushkëritë janë në gjendjen më të mirë të mundshme, transmeton Telegrafi. …

Lexo më tepër »