Kuriozitete – Page 2 – Origjinale

Kuriozitete

Hulumtuesit zhvillojnë një metodë të re për shërimin e djegieve

Një ekip ndërkombëtar bioinxhinieringu ka zhvilluar dhe testuar një metodë të shërimit të djegieve për të cilën thonë se do t’i përmirësojë trajtimet konvencionale Aktualisht, plagët e djegieve trajtohen me grafte (shartime) lëkure me trashësi të plotë. Megjithatë, bioinxhinierët e Michigan Tech thonë se kjo qasje mbështetet së tepërmi në …

Lexo më tepër »