Ballina / Kuriozitete (faqe 20)

Kuriozitete

Vetëm 3% e njerëzve e kanë shkronjën ‘X’ në duart e tyre! Çfarë do të thotë kjo për fatin tuaj?

Kjo është metodë e lashtë, e cila është përdorur nga egjiptianët e lashtë dhe grekët për ta parashikuar të ardhmen e dikujt. Sipas ekspertëve, hera e fundit që është përdorur kjo metodë është në epokën e Aleksandrit të Madh, ku këshilltarët mbretërorë kishin sugjeruar se Aleksandri i Madh do të …

Lexo më tepër »
error: