Kuriozitete

Dështim i tillë nuk pritej, iPhone X “sillet çuditshëm”

Kur është fjala për specifikimet, mund të thuhet se iPhone X i Apple përfaqëson “një pajisje bishë”. Megjithatë, përdorimi i aplikacioneve në këtë pajisje është një tjetër gjë tjetër. Për shkak të dimensioneve specifike të ekraneve që janë të ndryshëm nga paraardhësit e tij, përdorimi i aplikacioneve në iPhone X …

Lexo më tepër »

Si e krijoi Dako dinastinë e tij dhe nga burojnë e si kamuflohen paratë e Gjushit?

Të afërm dhe persona të dyshimtë janë të përfshirë në bizneset e dinastisë “Dako”, ku fokusi kryesor është ndërtimi dhe lavanderia. Ishte viti 1997, ku tre vëllezërit, Vangjush, Artan dhe Edmond Dako vendosën të futeshin në botën e ndërtimit dhe të biznesit. Ata themeluan një kompani të quajtur “3-D Sh.p.k” …

Lexo më tepër »