Kuriozitete

Ajo që bëri çdo natë shkaktoi kancer në sytë e tij dhe ai vdiq! Sigurohuni që nuk bëni këtë çdo ditë!

Shumë studime shkencore që janë bërë tregojnë për faktin se drita e gjelbër që vjen nga ekrani juaj celular mund të shkaktojë vdekjen e qelizave të retinës në njeri dhe me këtë mund të ndikojë në vizionin tonë.Ky njeri anonim i moshës 40 vjeçare vizitoi mjekun kur nuk shihte qartë. …

Lexo më tepër »