Kuriozitete – Page 5 – Origjinale

Kuriozitete

Mos ke rënë në dashuri me telefonin? Bëni testin dhe mësoni të vërtetën

A po ndikon telefoni negativisht mbi cilësinë e jetës dhe marrëdhënieve të tua? Dr. David Greenfield, profesor i psikiatrisë në “University of Connecticut” i cili është dhe themeluesi i Qendrës për Varësinë nga Interneti dhe Teknlogjia, ka zhvilluar një test të thjeshtë psikologjik që ndihmon të dallosh nëse përdorimi yt …

Lexo më tepër »

I gjithë fisi ka lindur me gishtat e duarve të ngjitur – kanë një shpjegim interesant për këtë! (Foto)

Një fis indian ka 140 anëtarë me gishta të ngjitur dhe ata besojnë se ky është një bekim nga Zoti. Edhe pse kjo sëmundje është e kurueshme me anë të ndërhyrjeve kirurgjikale, anëtarët e fisit, të prekur nga ky deformim refuzojnë ta… Një fis indian ka 140 anëtarë me gishta …

Lexo më tepër »

Melania dhe Donald Trump vazhdojnë me “skenat” në publik, ja çfarë ka ndodhur kësaj radhe (VIDEO)

Zonja e parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Melania Trump, refuzoi të ecte dorë për dore me presidentin Donald Trump, gjatë ceremonisë zyrtare në Izrael. Madje ajo e injoroi tentimin e Presidentit Trump duke larguar dorën e tij haptas. Melania ishte duke ecur nja hap mbrapa burrit të saj, …

Lexo më tepër »
error: