Lajme

“Shkrimi i shekullit” për Ballist Morinen. Të vërtetat e hidhura të popullit dhe qeverisë

Ballist Morina na turpëroi! Kohët e fundit na është lënë të kuptojmë nëpërmjet lajmeve dhe zhvillimeve të fundit që Shqiptarëve më në fund u ka ardhur dita të jenë vendimmarrës në ballkan. Kafeneve tema më e shpeshtë është se sa krenarë na kanë bërë të ndihemi liderët tanë me deklaratat …

Lexo më tepër »