Lajme – Page 5 – Origjinale

Lajme

Ja si bëhen “letrat” për punë në Gjermani dhe Austri për vetëm 200 euro

Shumë shqiptarë japin nga 20-30 mijë euro, për t’i bë “letrat” për të punuar në vendet perëndimore përmes martesave fiktive. Mirëpo në Serbi kanë zbuluar një metodë tjetër me çmim shumë më të lirë. “Nusja” fiton deri 2.000 euro, kurse “dhëndri” pasaportë të BE-së dhe mundësi për të punuar në …

Lexo më tepër »