Magazina

Atëherë dhe sot! Ndryshimet drastike që kanë pësuar reperët shqiptarë në stilin e veshjes

Përveç performancës, estrada i kushtojnë rëndësi shumë të madhe edhe paraqitjes skenike. Natyrisht që kujdesen në maksimum për t’u dukur sa më mirë në paraqitjet e tyre, shkruan lajmi.net. Po ashtu, krahas koncerteve, artistët kujdesen që çdo gjë të jetë e rregulluar deri në detaje edhe në videoklipet e këngëve …

Lexo më tepër »