Origjinale

BEBE

Bebe nuk ka shoqëri vetëm me Rita Orën, pasi edhe Enca është një ndër këngëtaret që Rexha e ka mbështetur në rrjete sociale dhe e pëlqen si artiste. Ishte Enca ajo që i komentoi në këtë ‘live video’, por Bebe shprehet shumë e kenaqur nga komentet e këngëtares shqiptare. “Dukesh …

Lexo më tepër »

ELVANA

“Zgjedh ta ndaj me ju këtë ndjesi timen shumë të sinqertë. Ndonjëherë rutina, problemet dhe streset e punëve ditore na bëjnë të lëmë pas dore disa nga gjërat më të shtrenjta që kemi në jetë, duke harruar që nuk jemi të përjetshëm. Ndaj kur u ktheva në shtëpi, vrapova drejt …

Lexo më tepër »