Shëndetësi – Origjinale

Shëndetësi

A keni lëkurë të thatë dhe kruarje? Ja menyrat si të arrini rezultate të pabesueshme brenda pak ditësh

Irritimet në lëkurë zakonisht mund të shkaktohen si pasojë e lëkurës së thatë, rrobave të ashpra, djersitjes, reagimeve alergjike të detergjentëve, madje edhe nga stresi. Lëkura e thatë, e skuqur, dhe e irrituar jo vetëm që është shqetësuese, por ajo gjithashtu mund të lë njolla gjatë grimit tuaj të përditshëm. …

Lexo më tepër »

Çfarë ndodhë me organizmin tuaj nëse bëni përzierjen e alkoolit me pije energjetike?

Shkencëtarët paralajmërojnë se përzierja e alkoolit me pije energjetike mund t’i bëj netët më të rrezikshme për ju. Koktejet  e njohura siç janë vodka dhe red bull, espresso-martini ose jagerbombs  ku një pikë alkooli përzihet me pije energjetike, mund të shkaktojnë më shumë rreziqe se sa pierja e alkoolit të …

Lexo më tepër »

Nëna i dha kanabis djalit që po vdiste nga kanceri, e pabesueshme çfarë ndodhi pastaj

Miliona njerëz në botë vdesin çdo vit nga kanceri. Kura është thuajse e njëjtë në të gjithë botën, dhe rezultati po ashtu; shumë vdekje edhe për shkak të rënies së imunitetit nga kimioterapitë. Një çift britanik ia arriti që të shpëtonin djalin e tyre adoleshent, me një kurë jashtë protokollit …

Lexo më tepër »