Shëndetësi – Page 18 – Origjinale

Shëndetësi

SHKENCËTARËT SHPJEGOJNË: Kur ta merrni mjaftueshëm këtë vitaminë, të gjitha sëmundjet do të zhduken për tre muaj!

Vetëm hani artikuj të cilët janë plot me të dhe nuk ka arsye të brengoseni për sulm në zemër apo sulm në tru, alergji apo eshtra të dobëta dhe osteoporozë. Sipas të dhënave jozyrtare, përafërsisht 75 për qind e personave të rritur dhe 70 për qind e fëmijëve kanë mungesë …

Lexo më tepër »
error: