Shëndetësi – Page 2 – Origjinale

Shëndetësi

Keni dhimbje të shpeshta koke, puçrra, dhimbje muskujsh apo thonj të brishtë?! Ja çfarë paralajmërojnë këto simptoma

Dhimbjet e kokës apo të muskujve tregojnë për mangësi magnezi: sipas studimeve mbi 75% e njerëzve kanë mangësi magnezi, po nuk janë të vetëdijshëm për këtë. Magnezi është një mineral esencial që është përgjegjës për funksionimin e duhur të trurit, nervave dhe muskujve. Nëse keni mangësi magnezi atëherë do të …

Lexo më tepër »