Shëndetësi

Ky është produkti që balancon çrregullimet hormonale, ndihmon të bini në peshë dhe ju mbron nga kanceri

Edhe pse avokado ka hyrë shumë vonë në tregun tonë vendas krahasuar me atë evropian e më gjerë, është shndërruar shumë shpejt në një prej produkteve më të çmuara për shëndetin aq sa nuk do të gënjenim aspak nëse themi që ky frut çudibërës është i vetmi që ju ndihmon …

Lexo më tepër »

3 gjërat që duhet të bëni para se të shkoni te gjinekologu, që nuk do t’ua tregojë kurrë!

Vizita te gjinekologu është gjithnjë e sikletshme. Por mos u shqetësoheni për ato që keni ju në mendje, shqetësohuni për ato që gjinekologu juaj vërtet i ka problem Ja cilat janë ato: 1.”Pacientet shqetësohen se çfarë ere vjen vagina e tyre, por unë në fakt shqetësohem për mënyrën se si …

Lexo më tepër »

SI T’I NDALNI DHIMBJET E MIGRENËS VETËM ME KRIPË?

Migrena është ndër sëmundjet më të zakonshme dhe karakterizohet nga dhimbje të tmerrshme të kokës. Pra, ajo padyshim se është shkatërruese dhe thuajse e papërballueshme. Shumica e njerëzve që e përjetojnë këtë lloj të dhimbjes së kokës, i drejtohen ilaçeve farmaceutike – të cilat ofrojnë zgjidhje të përkohshme dhe shpeshherë …

Lexo më tepër »

Shtojani këta dy përbërës shamponit dhe thoni lamtumirë rënies së flokëve

Flokët janë tejet të rëndësishëm për shëndetin, por edhe për t’u dukur bukur. Ekzistojnë dhjetëra mijëra produkte anë e kënd botës që premtojnë rritje të flokëve, por shpeshherë ato janë të shtrenjta dhe aspak efiçiente. Ato gjithashtu mund të jenë të dëmshme për shëndetin, pasi që përmbajnë kimikale të dëmshme, …

Lexo më tepër »