ShowBiz – Origjinale

ShowBiz

Ja çfarë bënte Greta Koçi me burrat e Norës dhe Tunës para se ju të gjithë t’i njihnit (Video)

Robert dhe Patris Berisha janë aktualisht ndër meshkujt më të komentuar shqiptar. Robertin e njohim edhe si këngëtar, ndërsa Patrisi si instrumentist, mund të kishte qëndruar gjithmonë në hije, nëse nuk do të ishte bërë i njohur për historinë me Tunën. Tani ata janë prindër të një djali, ndërsa Roberti …

Lexo më tepër »
error: