ShowBiz – Page 10 – Origjinale

ShowBiz

Kjo çka i ka ndodh Safetës i ka shokuar familjen e ish burrit të saj! (Video)

Këngëtarja Safete Mustafa, më e madhja e motrave Mustafa, ka bërë padi në Gjykatën Themelore të Prizrenit- Dega Suharekë, për vërtetim pronësie të palujtshmërisë. Pasi i vdiq burri, mes këngëtares dhe kunetërve të saj lindën mospajtime rreth shfrytëzimit të shtëpisë së bashkëshortit. Lidhur me këtë rast me lot në sy …

Lexo më tepër »
error: