Teknologji – Page 3 – Origjinale

Teknologji

Çfarë ndodh kur në Google shkruani 241543903? Provoje dhe befasohu…

A keni provuar ndonjëherë të shkruani në Google numrin 241543903? Nëse prisni ndonjë përgjigje misterioze, atëherë gaboheni. Fjala është për një nga “meme”-t në internet, transmeton Koha.net. Kur të shkruani këtë numër në Google do të shihni një numër të madh të fotografive të njerëzve, të cilët kanë futur kokat …

Lexo më tepër »

Studim – “Snapchat” i rrezikshëm, ja arsyet që ta fshini urgjentisht

Aplikacioni “Snapchat”, përpos kreativitetit, është edhe i rrezikshëm për përdoruesit e tij. “Studimi zbulon se vajzat adoleshente janë ato më të rrezikuarat nga ky aplikacion janë. Ato bëjnë fotografi, i postojnë, kurse shokët dhe shoqet e tyre mund t’i shohin ato fotografi për disa sekonda të caktuara”, shkruan sociologu Adam …

Lexo më tepër »
error: