Teknologji – Page 5 – Origjinale

Teknologji

Shkencëtarët zbulojnë një teknologji të re: Lëkura elektronike arrin të tregojë gjendjen shëndetësore

Disa shkencëtarë në Japoni kanë zhvilluar një teknologji të re, e cila është një lëkurë elektronike që mund të përdoret për të monitoruar shëndetin. Pajisja, e quajtur E-Skin është qarku organik më i hollë në botë, i cili mund të përdoret si një lëkurë e dytë që duket si një …

Lexo më tepër »

McLaren i mbuluar me pupla artificiale për t’ia rritur aerodinamikën (Video)

Për disa dekada me radhë, dizajnerët nga McLaren janë duke bërë përpjekje që të rrisin aerodinamikën në vetura. Pas shumë provave dhe kopjimeve të fenomeneve natyrore, prodhuesi britanik është fokusuar te fluturimi i zogjve dhe sistemi i punës së puplave. Në përpjekje për të rritur mundësinë e prerjes së ajrit …

Lexo më tepër »
error: