Video – Page 2 – Origjinale

Video

Kur e përdor trurin asgjë nuk është e vështirë (Video Interesante)

Kur e perdor Trurin asgje nuk eshte e vështirë (Video Interesante) Disa simptome trupore janë shqetësuese. Pothuajse secili prej jush tashmë është ballafaquar me ndonjë shenjë paralajmëruese.Mirëpo, në rastet më të shpeshta fjala është për shkaktarët e parrezikshëm dhe më së shpeshti nuk ka arsye për t’u brengosur.Simptomat e çuditshme …

Lexo më tepër »

E mrekulIueshme/ I pastrehu përloti jurinë me zërin e tij! Çmendet publiku! (Video)

Shumë shpesh në garat për kendim degjojmë zëra të mrekulluëshëm, por si duket zeri i ketij djaloshi i befasoji jurinë, në X-Factor .Juria e X-Factor,gjithmone ka pasur lloje të ndryshme të performancave.Në mesin e atyre që kanë mahnitur jurinë, ka pasur edhe të atilla performanca prej të cilave juria është …

Lexo më tepër »

Helikopterët ushtarakë tmerrojnë shoferët në autostradë (VIDEO)

Dy helikopterë ushtarakë për pak sa nuk ka goditur një sërë automjetesh duke fluturuar në një lartësi jashtëzakonisht të ulët mbi një autostradë në Rusi .Dëshmitarët kanë filmuar një sërë videosh dhe i kanë publikuar në rrjete sociale.Pamjet tregojnë dy helikopterë të Forcave Ajrore ruse që fluturojnë për disa minuta …

Lexo më tepër »
error: