Video – Page 4 – Origjinale

Video

Rrëzohet muri i klasës, profesori vazhdon ligjëratën sikur mos të ketë ndodhur asgjë (Video)

Profesori i njohur vetëm me mbiemrin Zhang, ka vazhduar të ligjërojë edhe pasi është rrëzuar muri i klasës së shkollës që ndodhet në Zhejiang të Kinës. Derisa studentët janë ngritur nga karriget dhe kanë filluar të bërtasin, ai nuk ka lëvizur nga tabela derisa ka përfunduar njësinë, transmeton Telegrafi. Filmimi …

Lexo më tepër »

E pabesueshme: Gjuetarët bëjnë foto me luanin e vdekur, por sekonda më vonë… (Video)

Kjo video shfaq një situatë të dhimbshme dhe bota duhet ta sheh…Çdo vit gjuetarët vrasin mijëra e mijëra kafshë në të gjithë tokën, pa u vetëdijësuar që shkaku i tyre këto kafshë janë në rrezik për zhdukje, transmeton lajmi.net Për 35 mijë dollarë, njerëzit bëjnë ç’të munden për të vrarë …

Lexo më tepër »

Juria u tall dhe dyshonte shumë në talentin e saj, nuk e dinin se ajo do ta ngritë publikun në këmbë!(video)

Juria u tall dhe dyshonte shumë në talentin e saj, nuk e dinin se ajo do ta ngritë publikun në këmbë!(video) Juria e X-Factor,gjithmone ka pasur lloje të ndryshme të performancave.Në mesin e atyre që kanë mahnitur jurinë, ka pasur edhe të atilla performanca prej të cilave juria është shkrirë …

Lexo më tepër »
error: