Video – Page 5 – Origjinale

Video

DjaloshI dyshoi që dikush po e vëzhgonte në dhomë dhe vendosi kamerë!!! U tmerrua nga ajo që pa!(video)

Zakonisht, kur dëgjohet një zhurmë e çuditshme apo diçka që lëviz gjatë natës, ia vëmë fajin erës apo kafshës shtëpiake. Por në këtë video, tregohet diçka tërësisht tjetër. Objektet në shtëpinë e Rusty Johnson, nga Fayetteville, Karolina e Veriut, bien vetë nga tavolina. Videoja, e xhiruar javën e shkuar, tregon …

Lexo më tepër »