Ballina / Origjinale / Çdo ditë ajo e përshëndeste këtë të pastrehë, por çfarë ky lypës beri i ndryshoi jetën

Çdo ditë ajo e përshëndeste këtë të pastrehë, por çfarë ky lypës beri i ndryshoi jetën

lype
Është nga ato historitë që nuk të ndodh shpesh të lexosh për to. Burri i pastrehë 77 vjeçar prej 35 vitesh shkruante poezi në rrugë, por talenti i tij kurrë nuk u vu re.

Por ditët kalonin dhe në atë rrugë ai sheh herë pas here një grua, fillojnë të miqësohen dhe çdo ditë Shala e përshëndet.

Plaku emocionohet shumë nga ajo dhe vendos t’i kushtojë asaj një poezi, të cilën ia jep të nesërmen. Shala e cila kishte në zotërim një shtëpi botuese e lexon poezinë por ngelet pa fjalë pasi ishte poezia më e bukur që ajo kishte lexuar ndonjëherë.

Ajo vendos që të botojë poezinë e këtij 77-vjeçari dhe pas kësaj e gjithë jeta e tij mori drejtim tjetër. Prej asaj kohe ai e ka një profesion, të shkruajë poezi.

Shikoni edhe

SHIKOJENI NË KËRTHIZË: E dalë jashtë, e futur brenda, e rrumbullakët… njëra zbulon femrën të cilën lehtë do ta çoni në shtrat

Në bazë të çdo pjese të trupit mund të thotë nga diçka për karakterin e …

E bardha apo e verdha e vezës është më e mirë për lëkurën? Ja e vërteta

Veza është një prej produkteve natyrale më të mira për fytyrën. Këshillat për maska që …

error: