valbona-2

Shikoni edhe

Ja sa herë duhet të laheni gjatë javës

Ekzistojnë këndvështrime të ndryshme lidhur me sa herë në javë duhet një person të lahet. …

FOTO/ Zbulimi surprizues, çfarë gjendet poshtë varrit të Skënderbeut në Lezhë

Të shumtë janë vizitorët dhe turistët që ndërsa kanë vizituar vendvarrimin e Skënderbeut në Lezhë …

error: