DIDDY

Reperi i njohur e mori famën e tij në vitin 1994, por pas publikimit të disa këngëve ai e la repin dhe ia dedikoi jetën besimit dhe siç u raportua reperi i ishte bashkuar kishës konservatore Pentecostal.