Duket e rrënuar dhe e vjetër, por shikoni si është nga brenda kjo shtëpi (Foto)

Kjo shtëpi është ndërtuar në vitin 1680 dhe ndodhet në brigjet e Cornwall-it në Britaninë e Madhe.

Në shikim të parë ajo duket si një shtëpi e vogël, pak si e zymtë e madhe edhe e papërshtatshme për të jetuar në të.

Por mediat vendase shkruajnë se këtë banesë, një çift i ri e bleu atë dhe pas disa rregullimeve e kthyen në një shtëpi moderne, transmeton shekulli.

Siç mund ta vini re edhe nga fotografitë, ajo nga brenda është shumë komode dhe ka të gjitha pajisjet q i nevojiten një shtëpie për të jetuar.