FOTO

Babai i sjellshëm, Tony Wood e shpërndau të gjithë historinë në rrjetin social Twitter me përshkrimin:

Mendoj se ky mesazh ishte për tjetërkënd, por megjithëse gruan nuk e kam në shtëpi, unë dhe fëmijët mendojmë se të shkon shumë ky fustan, duhet ta blesh!

Kur postimi u shpërnda në Twitter i ra në sy një vëzhguesi mediash sociale, i cili vuri re se djali 4-vjeçar i Tonit, Kaizleri nuk ishte prezent në foto.

I vogli kishte qenë në spital i diagnostikuar me leukemi dhe i ishte nënshtruar kimioterapisë.

Ai kishte 2 vite që luftonte me kancerin.

Historia e tij u bë virale dhe shumë persona në rrjetet sociale e kanë ndihmuar të voglin duke kontribuar.

Shuma e mbledhur ka shkuar deri në 15 mijë dollarë.