Gjërat që meshkujt shohin menjëherë te femrat

Sigurisht, çdo mashkull do ti vërente me kujdes “detajet” femërore. Por ne fakt ata nuk shohin vetëm këto karakteristika. Ka disa veçori qe meshkujt i vërejnë menjëherë tek një femër, ja cilat janë ato:

– Si luani me flokët

Duket qesharake por meshkujt mbeten te mahnitur nga flokët te forte dhe te shëndetshëm, një shenje fuqie fizike dhe shëndeti. Mënyra se si luani me flokët si i largoni nga fytyra apo si i ktheni ne një ane tregon shume për ju.

– Sinqeriteti i buzëqeshjes tuaj

Te njohësh një buzëqeshje naive është e thjeshte, kur e gjithë fytyra qesh atëherë është një buzëqeshje e sinqerte. Meshkujt dallojnë buzëqeshjen e bukur dhe te çiltër por nëse është false edhe pse mund te keni dhembe shume te bukur ata do te vene re. Shtirja nuk i pëlqen askujt.

– Sa persona ju shoqërojnë ne ato momente

Një mbledhje mes miq i çorodit meshkujt nuk dine si te afrohen pa u vene re nga i gjithë i grupi, nëse jeni te vetme me miken tuaj te ngushte, edhe ne këtë rast ata prape do te evitonin. Tre është numri perfekt, ndërsa ai flet mu je, dy personat e tjerë flasin me njeri tjetrin.

– Toni i zërit

Shkenca thotë se një regjistër i tonit i larte tërheq meshkujt. Kjo sepse zëri i larte është tipike për fëmijët dhe për ato qe janë me te rinj ne moshe, kështu qe ne pavetëdije perceptohet zotësia riprodhuese. Sidoqoftë është mire te mos e teproni. Zëri i larte po, ulërima jo!

– Ijet dhe fund shpina

Gjithmonë për faj te evoluimit, nëse keni ije te ngushta dhe fund shpine te gjere tërhiqni me shume meshkujt.

– Ngjyre e shëndetshme

tresi dhe smogu e bëjnë lëkuren opake dhe te fikur sa ne bën te dukemi te sëmurë dhe jo ne forme edhe pse mund te jeni shume mire me shëndet. Te kujdeseni për lëkurën tuaj jo vetëm ju rinon por tërheq edhe shikimin e meshkujve, një lëkurë e shndritshme dhe e shëndetshme i bën te gjithë te kthejnë kokën.

– Detaje estetike

Thonj kilometrik prej plastike, buze te fryra, flokë te bere extensions shume te dukshëm tek tjerët mund te duken joshëse por një mashkull i ve re dhe i vlerëson shume rralle. Duar me thonj te shkurtër por te kujdesur dhe te buta, buze normale dhe te shkëlqyeshme vlerësohen me shume. Mendohuni mire para se te shpenzoni shume para.

– Sytë tuaj

Te mëdhenj, te vegjël, te rrumbullaket, me syza apo jo janë gjithmonë ato protagonistet. Ngjyra nuk ka shume rëndësi është e rëndësishme te dini te hidhni shikimin ne momentin e duhur. Mësoni ti vlerësoni me grimin e duhur pa i renduar dhe përpiquni te jeni gjithmonë te sinqerta, sytë siç e dimë nuk gënjejnë kurrë.
pse-femrat-i-duan-meshkujt-e-k-euml-qij_hd-1