Gra, testi i shtatzënisë bëhet edhe përmes pastës së dhëmbëve me këtë metodë (Video)

Testet e shtatzënisë mund të kushtojnë, dhe ka njerëz të cilët ose nuk kanë para të shpenzojnë para në teste të tilla, ose nuk ndihen rehat të futen në farmaci për të kërkuar një test të tillë, prandaj kërkojnë alternativa tjera.
Një video në ‘YouTube’ demonstrohet se si pasta e dhëmbëve mund të shfrytëzohet si test i shtatzënisë, transmeton Telegrafi.
Videoja, e cila është shpërndarë shumë në internet, tregon se si një person e përzien pastën e dhëmbëve me urinë dhe e pret kombinimin të merr ngjyrë të kaltër dhe me shkumë – pra kjo tregon se jeni shtatzënë.
Shihni videon ne linkun ne vijim:

or10