I njihni këto 3 këngëtare kosovare që kanë qenë në një klasë? (FOTO)

Padyshim tri këngëtaret nga Kosova që sot janë emra të mëdhenj të estradës. Janë ato Nora Istrefi, Zanfina Ismajli dhe Fjolla Krasniqi, përpos që janë të njohura në publik, ato i bashkon edhe një fakt tjetër në të kaluaren.

Që të tria kanë qenë shoqe të klasës. Por përderisa Nora dhe Zanfina vazhdojnë të janë aktive me projektet e tyre muzikore, këngëtarja Fjolla Krasniqi prej vitesh është larguar tërësisht nga skena muzikore